Ciklider.se


Information Ciklider.se
Om Ciklider.se
Vem står bakom Ciklider.se?
Stöd Ciklider.se
Utlottning

Övrigt
Länkar
Redigera bild
Sök på Ciklider.se

 

 

 

Utlottning

Malawi-cd

En CD-rom om malawiciklider av Ad Konings kommer att lottas ut bland dem som registrerat sig i forumet senast den 31/8-2007. För att delta i utlottningen ska följande vara ifyllt i forumprofilen; giltig e-postadress, kön och stad (bostadsort). Vinnaren kommer att meddelas per e-post snarast efter dragning, om inte vinnaren nås inom 14 dagar dras en ny vinnare. Därefter publiceras vinnaren här på Ciklider.se

Grattis bedson som vann CD'n!

Fakta om priset
Titel: The Cichlids of Lake Malawi
Författare: Ad Konings
Förlag: Cichlid Press
Utgivningsår: 2001
Antal färgfoton: Mer än 5.000
Språk: Engelska
ISBN: 096682554-3
Normalpris: varierar mellan 500 och 750 kr

Om innehållet: CD:n som innehåller 5 122 foton är troligtvis den mest kompletta fotoförteckningen över malawiciklider som givits ut. Fotona är sökbara genom släktnamn, artnamn eller engelska handelsnamn. När man väljer en art kommer man vidare till en karta som visar vilka lokaler arten förekommer vid. Man kan sedan klicka sig runt och se hur de olika lokala varianterna av arten ser ut, det finns ofta flera olika bilder på båda könen. Det finns också foton som visar hur det ser ut vid de olika lokalerna.
Det finns ingen information och cikliderna på CD:n så den får ses som ett komplement till en bok om malawiciklider. Ingen installation krävs, den startas automatiskt när den sätts i CD-läsaren.


Copyright © Michael Persson 1997-2015. All rights reserved.